Indoor Skydive

Het gevoel hebben een vrije val te maken zonder uit een vliegtuig te springen? Zweven op de kracht van de wind?

En dat ongeacht de weersomstandigheden? Het kan!

 

Ga indoor skydiven in Roosendaal!


indoor-skydive-roosendaal-17040710185877

Wil je zelf indoor skydiven of wil je een sessie cadeau geven aan iemand?

Dat kan!

Vanaf € 44,50 kan je al TWEE indoor skydive sessies per persoon boeken!

 

 button_bestel-online-bij-indoor-skydive-roosendaal
 

Wat is indoor skydiven?

indoor-skydive

Je zweeft als het ware in een windtunnel. De kracht van de wind is zo sterk dat je het gevoel hebt uit een vliegtuig te springen. Toch moet je niet eerst in een vliegtuig stappen, ben je niet afhankelijk van het weer en heb je geen last van hoogtevrees!

Wanneer je in de windtunnel bent, zweef je door de lucht. Je leert op voorhand de juiste houding aan om een zo prachtig mogelijke vlucht te maken. Gedurende 60 seconden zal de adrenaline doorheen je lichaam gieren terwijl jij door de lucht vliegt als een vogel!

 

Leren skydiven…

Je wordt niet zomaar losgelaten in de windtunnel. Dit gebeurt altijd onder begeleiding van een instructeur.

Bij je aankomst in het Indoor Skydive Centrum ga je eerst naar een speciale instructieruimte. Daar ontmoet je je persoonlijke instructeur. Hij legt je aan de hand van een video uit hoe je veilig kan indoor skydiven.

Je tijd in de tunnel is beperkt en om er optimaal van te kunnen genieten, moet je volop opletten tijdens de instructies. Je leert er de ideale houding aannemen om te kunnen zweven. Verder zal de instructeur je ook enkele gebaren aanleren waarmee jullie met elkaar kunnen communiceren. Er zal namelijk zoveel lawaai in de windtunnel zijn dat het spreken onmogelijk wordt.

Wanneer je er helemaal klaar voor bent, krijg je ook een speciale outfit aan. Samen met de beveiligingsbril en de oordopjes zorgt deze voor een optimale bescherming van je lichaam.

Als je helemaal voorbereid bent, ga je met je instructeur in de windtunnel. Gedurende 60 seconden ervaar je dan de kick van te vliegen door de lucht!

 

Veiligheid?

Bij aankomst krijg je een overall, speciale schoenen, een helm, oordopjes en een beschermbril om te dragen tijdens het skydiven. Zo is je lichaam alvast goed beschermd.

Daarna volgt er een speciale instructievideo met bijkomende uitleg van een instructeur.

Tot slot gaat deze instructeur samen met jou in de windtunnel. Hij laat je geen seconde alleen en waakt constant over je veiligheid.

 

Wanneer mag je dan alleen skydiven?

Na je vlucht krijg je een Indoor Skydive Certificaat uitgereikt. Hierop schrijft de instructeur welke technieken je al beheerst. De volgende keer dat je komt skydiven, moet je dit certificaat meebrengen. Zo weet je nieuwe instructeur waar er nog ruimte voor verbetering is.

Eens je alle onderdelen van het skydiven onder de knie hebt, mag je alleen of samen met je vrienden die hun volledig certificaat behaald hebben in de windtunnel.

 

Een aandenken om aan je familie en vrienden te tonen…

Je kunt een DVD kopen met daarop je skydive ervaring. Zo kan je je familie en vrienden thuis tonen wat een geweldige sport skydiven is.

Wanneer ze van dichtbij willen zien hoe zo’n windtunnel eruit ziet, zijn ze van harte welkom in Roosendaal om een kijkje te komen nemen. Zo kun je deze bijzondere ervaring nog beter met hen delen.

 

Een origineel cadeau!

In tegenstelling tot parachutespringen is indoor skydive niet afhankelijk van de weersomstandigheden. De ‘vrije val’ zal niet uitgesteld worden omdat het buiten stormt. Bovendien moet je als familie of vriend niet ongerust zijn dat je geliefde vanop vier kilometer hoogte uit een vliegtuig gaat springen. Toch ervaart hij wel eenzelfde kick als van het vliegen door de lucht, want hij zweeft letterlijk op de wind.

Wanneer je een voucher koopt, geef je niet één, maar maar liefst twee indoor skydive sessies cadeau! Op het eind van de dag, zal de ontvanger je alles kunnen vertellen over de ideale skydive houding. Wedden dat hij er nog maanden over na praat?! Dit is misschien wel zijn cadeau van het jaar…

 

Prijs?

Hoe duur is dit allemaal.

Er zijn verschillende mogelijkheden qua prijs. Hieronder vind je de meest gangbare opties:

2 sessies p.p. in het daltarief heb je al voor € 44,50.


Indoor Skydive Roosendaal 

 

Wil je zelf indoor skydiven of wil je een sessie cadeau geven aan iemand?

Dat kan in Roosendaal!

De bon kost slechts € 54,50 en je krijgt voor deze prijs TWEE indoor skydive sessies.

Indoor Skydive Roosendaal